O nás

banner o nás 1-min

 

 SNY SE MAJÍ PLNIT, ANEB JAK VZNIKL MINIMAL FASHION

Malé kroky dělají velké. Za značkou oblečení Minimal stojí dvě ambiciózní plzeňačky, které se nebály jít za svými sny a vrhnout se do toho po hlavě. Na začátku byla pouhá myšlenka, která vznikla z reálné potřeby. Kam jít v Plzni do kamenného obchodu, nakoupit stylové a trendy oblečení, které není předražené a zároveň vydrží? Samozřejmě nehledat chůvu, ale vzít s sebou i dětičky. Není příliš kam, že?

Tak jsme se s tím rozhodly něco udělat. Protože byla móda vždy naší velkou vášní, chtěly jsme vybudovat značku, která bude od začátku postavena na kvalitních základech a splní naše i vaše náročné požadavky.

 


banner o nás 2-min

 

OD NÁPADU K REALIZACI

Naším cílem bylo vytvořit prodejnu s oblečením v Plzni, kde budete moci vše pohodlně vyzkoušet, posadit se a vypít kafíčko. Dětičky si mezitím vyhrají v dětském koutku, který je součástí prodejny, a všichni budou spokojení.

Hledaly jsme tedy ideální místo, které by naše představy naplnilo. Zanedlouho jsme takové opravdu našly. Domovem naší designové prodejny se stala Galerie Slovany Plzeň, hned vedle velkého hracího centra pro děti, takže ideální spojení.

Našly jsme místo, kde jsme společně s interiérovou designérkou a týmem dělníků vybudovali designovou prodejnu s dětským koutkem. Dále vznikla s naší skvělou brand designérkou značka a postavil se schopný Minimal tým s těmi nejšikovnějšími prodavačkami a objednaly se první kusy oblečení.

 


banner o nás 3-min

 

NAŠE MINIMAL VIZE a plány

Ani nevíte, jakou radost nám udělal první prodaný kousek a jakou radost nám dělají všechny vaše nákupy, ohlasy a pozitivní recenze. To je přesně to, proč jsme začaly. Chtěly jsme naši vášeň k módě předávat i vám a doufáme, že vás bude Minimal bavit tak, jako nás.

Nyní jsme spustily e-shop a chystáme pro vás neustále nové dámské i dětské kousky, doplňky a boty. Chceme se zaměřit na Mini & Me kolekce, které jste si velmi oblíbili a family nebo VIP kolekce. Takže se máte rozhodně na co těšit. Budeme moc rády za každou vaši objednávku a nebo návštěvu u nás na prodejně. Těšíme se na vás. Váš Minimal tým.

 

 

PLŇTE SI SVÉ SNY A NEBOJTE SE ZAČÍT