Co nesmí chybět ve vašem kufru na letní dovolenou

Co nesmí chybět ve vašem kufru na dovolenou

  1. Chic & style madame

 chick-and-style-madame-min

Saténové kalhoty ADAIR ve 4 barvách jsou kouskem, který můžete kombinovat téměř s čímkoliv, nemuchlají se a není v nich velké teplo. V kombinaci s košilí na uzel ADELINE vytvoříte krásný a hlavně pohodlný letní look.

 

  1. Beach queen

beach-queen-min

 

Ve vzorovaném setu TUNISA budete rozhodně královna každé pláže i party. Set je vzdušný a můžete ho nosit i odděleně. 

 

  1. Lady elegant

lady-elegant-min

 

Široké oblekové kalhoty BETH v kombinaci s volným tričkem BELL působí elegantně a stylově. Kombinujte různé barvy a vytvořte look přesně podle sebe.

 

  1. Pink dress diva

pink-dress-diva-min 

Jen růžová to může být. Krásné růžové šaty JANINE se střihem, který skvěle zvýrazní ženské křivky a rozsvítí každou událost, na kterou si je vezmete.

 

 

  1. Champagne lover 

champagne-lover-min

 

Tak co holky, která z vás také miluje šampaňské či prosecco? Saténové šaty ARODITA si o skleničku v ruce a příjemné posezení u dobrého jídla přímo říkají. Můžete je mít také v lahvově zelené a černé barvě. 

 

 

  1. Oriental vibe  

oriental-vibe-min

 

Krásné šaty VERONA s páskem s třásněmi působí elegantně a jsou ideální volbou na večery doma i na dovče. Také v trendy hnědé barvě. 

 

  1. Matchy mamba

matchy-mamba-min

 

Náš ikonický ELLA set je rozhodně nepostradatelným kouskem na dovolenou. Můžete ho nosit jen s crop topem na různé styly zavázání. Nemuchlá se, skvěle sedí a vypadá stylově. Na výběr máte z 9 barev. Tak která bude ta vaše?

 

  1. Hot body mama

hot-body-mama-min

 

Jednodílné, dvoudílné i dětské. Vyberte si z široké nabídky Minimal plavek.