Co se bude nosit na podzim 2022

Podzim už je pomalu za rohem. Pojďme se společně podívat na to, co se bude nosit na podzim 2022. Budou to barvy, nebo se s počasím ochladí i v našich skříních? Buďte ready s našimi MINIMAL trendy.

Vesty stokrát jinak

 

 

Stejně, jako minulý rok, budou v trendech naše milované vesty. Dlouhé, krátké, svetrové, péřové. Fantazii se meze nekladou, naopak. Vrstvení vypadá na podzim hezky a zároveň je velmi praktické.  

MINIMAL TIP: Vezměte vestu k volným sakovým kalhotám, kožené maxi sukni nebo jen tak přes mikinu.

Prošívané bundy

 

Tenké nebo pořádně teplé. Prošívaná bunda je základem každého šatníků a dá se kombinovat naprosto se vším. Sáhněte po klasické černé nebo olivové barvě a zahalte se do příjemného materiálu.

Pohodlnost nadevše

 

  

Svetrový materiál je opět králem sezóny. Pohodlné, svetrové teplákovky, nadýchané oversize svetry nebo obepnuté sukně. Svetrovina je příjemná a vydrží s vámi v dobrém i ve zlém.

Zajímavé & asymetrické střihy

 

Tento trend se objevil již v létě na šatech všech možných i nemožných střihů. Na podzim může oživit váš outfit na topu, mikině i bundě.

Dámské komplety

  

Ženy vládnou světu a v zajímavých kompletech vypadají sakra dobře. Nebojte se ani kompletů výrazných barev, které rozzáří deštivé dny a zároveň mějte v šatníku alespoň jeden minimalistický kostým v zemitých barvách. Ten se vždy hodí na jakoukoliv významnější akci.

Dýňová oranžová & béžová barva

 

 

Oranžová je barva podzimu. S béžovou barvou působí naprosto skvěle! Nebojte se kombinovat do barev i doplňky, nebo případně držet outfit v zemité, béžové a rozbijte look pouze botami, doplňky a kabelkou v oranžové.
MINIMAL TIP: Pokud není oranžová váš favorit, skvěle spolu ladí také béžová & lila, šedá & limetková, nebo hnědá & modrá.

Oversize střihy

 

Čím větší, tím lepší, co holky? :D Samozřejmě se bavíme o oversize střihu. Může se promítnout na horním i spodním dílu outfitu.
MINIMAL TIP: Kombinujte jeden kus outfitu obepnutý a druhý volný. Tedy široké kalhoty a obepnutý crop top, nebo oversize svetr s dlouhou, upnutou sukní.

 

Doufáme, že jsme vás inspirovali a naladili na podzimní vlnu. Udělejte si radost podzimními kousky MINIMAL a rozjeďte podzim stylově. Těšíme se na vás případně i na naší prodejně v Galerii Slovany Plzeň.