7 tipů na dětské outfity do školy

Škola volá. Vyzbrojte vaše nejmenší lásky do lavic kromě perfektně ořezanými tužkami i skvělými Minimal outfity, ve kterých budou rozhodně za hvězdy.

 

Denim princess

 

Džínovina je nestárnoucí klasikou, která s dětmi roste. Overal je pohodlný a navíc nemusíte řešit, jaký horní díl vzít k džínům. K dostání u nás na prodejně.

 

Ronaldo, nebo Messi?

 

Máte doma malého fotbalistu nebo sportovce? Stylové kraťasy a mikina s pruhy, která připomíná dres, ho rozhodně bude bavit. K dostání u nás na prodejně.

 

Jako panenky

 

Krásné béžové a černé matchy šaty, boty a podkolenky s volánkem sluší každé malé princezně. Můžete kombinovat barvy mezi sebou nebo vytvořit jednobarevný outfit. K dostání u nás na prodejně.

 

Šaty & tenisky

 

Největší trend šaty & tenisky ovládl i dětskou módu. Tenisky jsou pohodlné, nevyzouvají se a v kombinaci s šatičkami vypadají božsky. K dostání u nás na prodejně.

 

Nestárnoucí klasika

 

Modré džíny & bílá košile je nadčasová klasika, kterou nikdy nic nezkazíte, naopak. U nás můžete pořídit extrémně pohodlné džíny a krásnou volánkovou košili, která outfit oživý. Už jen jednoduché boty a outfit je na světě. K dostání u nás na prodejně.

 

Lime green set

 

Zelená barva nás letos baví i na podzim. Oblečte mu teplákovku, která je pohodlná a vydrží i extrémní dovádění. Ideální na tělák nebo na ven s klukama. K dostání u nás na prodejně. 

 

Minimal animal

 

Oblékněte minimalistické, košilové overaly v různých barvách. Dá se přes ně hodit jen vesta nebo lehká bunda , k tomu tenisky a můžete vyrazit ven, nebo v nich jen tak lítat doma. K dostání u nás na prodejně.