Minimalistické trendy na jaro 2024

Připravili jsme si pro vás článek, kde naleznete tipy a celé outfity složené z naší nabídky minimalistického oblečení, které můžete naleznout zde na e-shopu či přímo v obchodě.

Jaro už je skoro za rohem a s ním přichází i lehčí oblečení. Je určitě potřeba se držet několik základních trendů, které jsou pro minimalismus velmi zásadní.

  • Neutrální paleta barev
  • Kvalitní materiály
  • Čisté linie a jednoduché střihy
  • Kvalitní doplňky
  • Ekologické a etické značky

Minimalismu nebude letos na jaře pouze o jednoduchosti, ale také o luxusu a kvalitě. V naší nabídce můžete naleznout nespočet kousků, které splňují vše, co si minimalismus žádá. Níže naleznete inspiraci, jak by outfity mohly vypadat.

Tipy na outfity

Oversize mikina s flitrovanou sukní

Je moderní kombinovat elegantní prvky s klasickými. Proto kombinace oversize mikiny a flitrované sukně nepůsobí vůbec nehezky, ale právě naopak. Detail menší kabelky dodá outfitu ráz a přirozeně se k němu hodí.

Na obrázku:

Oversize mikina OBIKE

 

Pruhovaný kostým

Tento kostým je vhodný jak do pracovního prostředí, tak na společný večer s kamarády ve městě. Kostým obsahuje vestičku a široké kalhoty, které jsou vzdušné a velmi pohodlné. Pod vestičku můžete zvolit volnější bílou košili nebo klidně upnutější, zaleží na vašem stylu. Pruhovaný kostým nabízíme ve více barvách, takže pokud jste někdo spíše pro černou barvu nemusíte se bát.

Na obrázku:

Pruhovaný kostým MONIFA

Bílá asymetrická košile

 

Džíny rovného střihu s halenkou

Jednoduchý a ležérní styl, který se hodí skoro pro každou příležitost. Džíny rovného střihu se vrací zpátky do módy a vypadají na postavě krásně. K tomu hezká jemná halenka v bíle barvě s prvkem vystouplých kytic, působí elegantně a společně s kalhotami vypadá outfit vyváženě.

Na obrázku:

Džíny rovného střihu XOAN

Tričko s květinami HERMÍNA

Kabelka DORI

 

Svetrové širší šaty

Dlouhé svetrové šaty jsou z velmi příjemného materiálu. Šaty nabízíme v tmavé a světlé variantě a jsou kombinovatelné s mnoha dalšími kousky oblečení. Například pěknou vestičkou a kabelkou se zlatými doplňky nebo ve světlých barvách. Jemné doplňky mohou outfit obohotit, může se jednat třeba o decentní šperky.

Na obrázku:

Svetrové širší šaty PIERRE