TOP zimní bundy a kabáty Minimal

Zima je obdobím vrstvení, příjemných svetrů a teplých kabátků. Pojďme se podívat na nadčasové bundy a kabáty, které nejen dobře vypadají, ale i zahřejí. 

TEDDY KABÁT



Trendy teddy kabát TANYA pro chladné zimní dny je již každoroční klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Teddy kabátky jsou pohodlné a hodí se ke všemu. U nás můžete teddy kabátek pořídit hned v několika barvách. Černý, zelený, smetanový a oranžový. Už máte ten svůj? 


KOŽÍŠKOVÁ BUNDA



Stylový beránkový křivák KARINA, který se skvěle kombinuje s béžovými a bílými outfity a dalšími beránkovými kousky, jako tahle beránková kšiltovka


DŽÍNOVÝ KOŽÍŠEK

Celoroční džínová bunda SPINY s odepínacím kožíškem je naprosto skvělá. V zimně zahřeje a na jaře se kožíšek jednoduše odepne a slouží dál. Je tak využitelný po celý rok a navíc vypadá skvěle.


PROŠÍVANÝ KABÁT

Krásný prošívaný kabát BIANKA na zavazování je ideální společník od podzimu až do jara. Má velké kapsy a dá se přehodit jen tak přes úpletovou soupravu či teplákovku. 



Mrkněte na všechny MINIMAL bundy a kabáty a vyberte si svého faavorita na zimu. Těšíme se na vás také na naší prodejně v Galerii Slovany Plzeň, kde si všechno oblečení můžete pohodlně vyzkoušet.