Tipy na vánoční dárky

Vánoce jsou již za dveřmi, a tak jsme si pro vás připravili tipy na dárky pod stromeček. Potěšte vaši maminku, ségru nebo kamarádku dárkovým balíčkem pro NI a dětičky od nejmenších, až po ty větší DĚTSKÝM balíčkem. Balíčky jsou již zabalené v dárkových krabicích, takže vše bude připraveno rovnou pod stromeček, naprosto bez starostí. Nebudeme zdržovat, pojďme rovnou na to.

PRO MAMINKU

Tento elegantní dárkový balíček ELEGANT se skládá z rukavicí ERVIN, kabelky SUELA a košile ANES


PRO SÉGRU

Tento dárkový balíček DARK se skládá z černo-zlatého pouzdra na telefon přes rameno LENKA, černé úpletové vestičky LEONA a černého náramku MINIMAL


PRO KAMARÁDKU

Tento dárkový balíček ATILA se skládá z koženkových rukavic ATILA a šály. K dostání v několika barvách.


PRO HOLČIČKU

Tento krásný dárkový balíček SHEEP se skládá ze starorůžových kalhot RENE, béžové mašličky na hlavu LIA, usínáčka ALEX, chlupatých bot BETHAN a body s volánky PHOEBE


PRO CHLAPEČKA

Tento dárkový balíček CLOUDS se skládá z šedého setu kalhoty, svetr a čepice PETR a modrého usínáčka ALEX


PRO VŠECHNY

Dárkové poukazy můžete zakoupit jako dárek pro vaše blízké. Nikdy tak nešlápnete vedle s nevhodným dárkem. Poukazy je možné využít osobně na prodejně MINIMAL v Galerii slovany Plzeň i na e-shopu. Platnost poukazů je 1 rok.

 

Doufáme, že jsme vás příjemně inspirovali a naladili na vánoční atmošku. Nezapomeňte si užívat vánoční čas a také občas zpomalit a jen tak zapálit svíčku a vánoční světýlka s vašimi nejmilejšími. Tak Šťastné a Veselé. Váš Minimal.